Поділитись

КІЛОМЕТРИ НАДІЇ З FAKRO

   Працівники для дітей працівників – так в декількох словах можна охарактеризувати акцію «Кілометри надії з FAKRO». Заради чотирьох хворих дітей 427 осіб приєдналось до челенджу на ENDOMONDO «Кілометри надії з FAKRO» та бігаючи, ходячи по горах, катаючись на велосипеді чи плаваючи за неповні два місяці набрали понад 250 000 км.

   «Акція розпочала свою дію 1 червня та мала на меті протягом п’яти місяців набрати 50 000 км. Після отримання цього показника FAKRO задекларовало, що надасть кошти на лікування чотирьох потребуючих дітей наших колег. Ми приємно здивовані, наскільки швидко ціль була досягнута. На сьогодні ми перевершили нашу ціль в п’ять разів! Враховуючи, що до кінця акції залишилось ще 3 місяці, при такому високому зацікавленні наших працівників можемо сподіватись, що 31 жовтня будемо мати понад пів мільйона кілометрів. Цей результат викликає величезну повагу» - коментує Славомір Гавлік, директор з маркетингу групи FAKRO. 

КІЛОМЕТРИ НАДІЇ З FAKRO

 «В рамках цієї акції для працівників головного офісу FAKRO у м. Новий Сонч проводяться безкоштовні тренування з бігу наших колегою, працівником відділу виробництва вилазів та світлових тунелей, амбасадором бренду FAKRO Пьотром Бронішевським. На кожному такому тренуванні діти мають можливість отримати марки, які згодом зможуть обміняти на подарунки» - додає Рената Дамасєвіч, спеціаліст відділу медіа-реклами.

   «Офіційне закінчення «Кілометрів надії з FAKRO», під час якого відбудеться передача коштів на лікування та подяка всім учасникам, відбудеться 6 вересня. Тим часом працівники FAKRO, не дивлячись на досягнення цілі,  далі збирають кілометри. Підтримуючи сім’ї наших працівників, ми показали силу та велике серце команди FAKRO. Помагаючи, ми змінюємо світ на краще!» - коментує Анна Корчик, спеціаліст відділу PR, координатор акції.