Поділитись

FAKRO У ПАРИЖІ
2017-11-21

6 листопада 2017 року розпочався один із найважливіших виставкових заходів у будівельній галузі – BATIMAT 2017 в Парижі.  У найбільшій будівельній виставці Європі взяло участь понад 3000 учасників та сотні тисяч відвідувачів з усього світу.

BATIMAT приймав у себе найпопулярніших виробників будівельної галузі, добре знаних на світовому ринку.  Серед них свої інноваційні рішення презентувала і компанія FAKRO, один із світових лідерів на ринку дахових вікон та сходів на горище. Компанія є постійним учасником на арені міжнародних заходів, адже в середньому щорічно бере участь у більш як 20 виставках.  На виставці BATIMAT FAKRO презентує свої товари із 2001 року.

В цей раз стенд компанії FAKRO площею 216 м² здивував не одного відвідувача своїм дизайном, сучасними товарами та виступами акробатів на вікні для пласких дахів DXW.

Головною темою цьогорічного виступу стали вікна для пласких дахів, а особливо вікна типу F в версії Colourline. Вони характеризуються дуже хорошими термоізоляційними параметрами, а їх сучасний дизайн та широкий вибір кольорів   (понад 200 відтінків) творять естетичне засклення для плаского даху.

Окрім цього на французькому ринку FAKRO презентувало свої нові продукти під брендом INNOVIEW: вертикальні вікна, вхідні двері та гаражні ворота. Особливу увагу привернули вражаючі підйомно-пересувні двері HST шириною 5 метрів. «Засклення великих площ  чудово вписується в сучасні архітектурні тенденції та дозволяє отримати вищу якість та комфорт повсякденного життя» - коментує Славомір Гавлік, директор з маркетингу FAKRO.

На стенді FAKRO не бракувало і розумних рішень Smart Home. Дахові вікна, внутрішні аксесуари, які керуються смартфоном, чи сонячні маркізи, що не потребують підключення до електромережі.

Крім цього експозиція містила дуже актуальні для цієї пори року товари, такі як енергоефективне вікно FTT U8 – «найтепліше» вікно на ринку із одинарним склопакетом чи протисмогова маркіза до вертикальних вікон з фільтруючою мембраною.

Відвідувачі виставки також могли побачити переваги інноваційного дахового вікна preSelect2 з двома функціями відчинення: відхильна та обертальна. Відхильна функція дозволяє відхилити вікно в діапазоні до 45°, а це майже на 30 % більше ніж у попередній моделі. Це дозволяє отримати більше додаткового простору у мансарді та забезпечує необмежений вигляд назовні.  

Під час виставки на стенді FAKRO відбувалось унікальне шоу акробатики, ціллю якого було продемонструвати міцність вікна для пласких дахів DXW. Завдяки зміцненій конструкції та поверхні із покриттям проти ковзання по вікну можна спокійно ходити.

Виставка пройшла успішно, а наступну очікуємо тільки через два роки.