Поділитись

Роберт Конєчни – амбасадор компанії FAKRO

Роберт Конєчни – амбасадор компанії FAKRO

 

Ми раді повідомити, що компанія FAKRO, світовий виробник дахових вікон та сходів на горище, розпочала нову кампанію з всесвітньо відомим архітектором Робертом Конєчним, переможцем численних міжнародних конкурсів. Зокрема у номінаціях «World Building» 2016 року на World Architecture Festival, а також «Best New Private House» на Wallpaper Design Awards 2017.

Нова кампанія, частиною якої став Роберт Конєчни, отримала назву «Світло, форма, мистецтво».

 «Світло - це незамінний елемент нашого життя, яке завдяки FAKRO має змогу потрапити до приміщення. Хоч форма і створена архітектором, та складається вона з різних елементів, зокрема вікон. Сьогодні продукти створюється з великою дбайливістю до кожної деталі, тому одночасно вони стають елементом мистецтва", - пояснив Славомір Ґавлік, директор з маркетингу групи FAKRO.

Спільно з Робертом Конєчним ми хочемо донести наші цінності:

  • Хороший дизайн має бути доступним.
  • Жодних компромісів, коли йдеться про якість – ми будуємо будинки для людей, а не карткові будинки.
  • Повагу до природного середовища – кожна споруда є лише доповненням до її оточення.
  • Напрямок розвитку - сучасна архітектура. Давайте братись до справи з краплею перфекціонізму, адже це єдиний спосіб досягнення чогось більшого.

«Світло, форма, мистецтво - це слова, які чудово описують не лише продукцію FAKRO, але й сучасну архітектуру. Ми пишаємося тим, що Роберт Конєчни є нашим амбасадором», - додав Славомір Ґавлік.

Більше про нову кампанію: https://lightshapeart.fakro.com/