Поділитись

FAKRO НА ВИСТАВЦІ BAU 2019

Для компанії FAKRO початок 2019 року відбувся дуже вдало. Виставка BAU 2019 встановила рекордні показники.  Учасниками виставки було 2250 компаній з 45 країн світу та аж 250 000 відвідувачів. Стенд FAKRO був густо відвідуваним завдяки представленим інноваційним продуктам та рішенням. 

Кожний четвертий відвідувач виставки був архітектором або інженером, і їм особливо цікаво було познайомитись із інноваціями на стенді FAKRO. Пауль Ляйтгебер, керівник FAKRO Dachfenster GmbH, дуже задоволений від результатів виставки: " Ми зуміли налагодити багато цінних, нових контактів і представити зацікавленим клієнтам як нові, так і визнані на ринку продукти.  Для компанії, яка процвітає в Німеччині, надзвичайно важливо брати участь у подібних заходах." 

Під час виставки компанія FAKRO представила широкий асортимент інноваційних продуктів: дахові вікна, вікна для пласких дахів, сходи на горище. Виставка запропонувала унікальний форум, на якому компанія могла представити свої рішення для широкої громадськості та встановити діалог. Продукція FAKRO зобов'язана своєю інноваційністю не лише роботі висококвалыфікованих фахівців, які щодня піклуються про високу функціональність, якість та комфорт користування товарами, але й також «прислуханням» до потреб ринку.

На 143  стенду FAKRO було представлено сімейство продуктів для пласких дахів, і, зокрема, нагороджене відзнакою German Design Award Winner 2019 вікно DXW, по якому можна ходити. Окрім цього було представлене вікно для пласких дахів типу F, яке характеризується дуже хорошими термоізоляційними параметрами та сучасним виглядом. Також виставлялось вікно D_F в версії ColourLine, яке дозволяє підібрати колір вікна (понад 200 відтінків із палети RAL Classic) до стилістики даху.  Новинкою було вікно для пласких дахів типу Z, у якому спеціальний скляний сегмент має похилу поверхню, що сприяє водовідведенню навіть при ідеально горизонтальному монтажу.  На замовлення доступна фабрично замонтована під скляним сегментом маркіза AMZ/Z Z-Wave. 

Звичайно на стенді були присутні і сходи на горище FAKRO, серед яких вирізнялись сходи нового покоління LMP, які надають доступ до горищ навіть в дуже високих приміщеннях (від 300 до 366 см). Сходи LMP, завдяки своїй конструкції, забезпечують зручне користування ними при збереженні максимального комфорту та безпеки користування. 

Крім цього на стенді FAKRO було презентовано передові технологічні рішення FAKRO smartHome, в яких вироби FAKRO інтегровані в систему розумного будинку, ними керувати локально за допомогою дистанційного керування, а після встановлення системи за допомогою смартфона.