Поділитись

«Найгарніший дах у світі» - Міжнародний конкурс IFD AWARD 2019 та Конгрес IFD за участі компанії FAKRO

Компанія FAKRO надзвичайно високо цінує діяльність покрівельників. Цього року ми вже в 14-те маємо за честь підтримати 67-й Міжнародний конгрес у Единбурзі, який проходитиме 25-28 вересня. Додатково, як партнер IFD, компанія FAKRO подала до конкурсу свої два реалізовані проекти. Це буде будівля Renngasse у місті Відень, та екологічний модульний будинок Green Unit у Великій Британії.

У цьому році однією із найважливіших події у сфері архітектури і будівництва стане підсумування Міжнародного конкурсу IFD AWARD 2019. Конкурс нараховує 16 номінацій у 4-ох категоріях: похилий дах, плаский дах, металевий дах та фасад. Журі обере шедеври покрівельної справи і вже 27 вересня на урочистому гала-врученні ми дізнаємося переможців у кожній категорії. Зокрема, ми почуємо ім’я перможця у категорії «Найгарніший дах у світі».

Будівля Renngassee №10, яку подала до конкурсу компанія FAKRO, розташована у самому центрі Відня. Увесь дах, від верхівки до фасаду, покритий панелями коричневого і золотого кольору. В результаті споруда отримала дуже оригінальний і сучасний вигляд. Дах у будинку є двосхилим. Для освітлення природним світлом використали нестандартні дахові вікна FAKRO з енергозберігаючими двокамерними склопакетами. Звичайно, вікна укомплектовані маркізами AMZ Solar з дистанційним керуванням.

У рамках конгресу під час однієї з зустрічей прозвучить доповідь представниці компанії FAKRO пані Сабіни Суєв. Як керівник робочої групи з маркетингу IFD та партнер IFD, пані Сабіна розповість про маркетингові дії спрямовані на діяльність покрівельників.

«Вагому роль в будівельному секторі відіграє саме професійний монтаж, особливо у добу швидких змін стандартів і появи нових трендів. Створення глобальних комунікаційних інструментів та каналів для покрівельників - це основний виклик для організації IFD. Я пишаюся, що компанія FAKRO стала радником у створенні цієї стратегії. А це значно впливає на впізнаваність марки у міжнародному середовищі покрівельників» - коментує пані Сабіна Суєв.

Фото IDF AWARD 2019