Поділитись

FAKRO на виставці BAU 2017

16.01.2017 р. – цього дня розпочалася одна з найбільших виставок на нашому континенті – BAU 2017. В Мюншені, на площі 185 000 м2, кожні два роки понад 2 000 експонентів представляють свої найновіші рішення. На виставку щоразу приходять понад 250 000 відвідувачів з понад 150 країн, в пошуках інноваційних товарів, ідей та концепцій.

Фірма FAKRO – світовий виробник дахових вікон та сходів на горище, вже багато років поспіль бере участь у цій важливій події. Цього року на стенді площею майже 150 м2, були представлені найновіші дахові вікна, вікна для пласких дахів, сходи на горище та широкий асортимент додаткових аксесуарів.

Серед новинок є відхильно-обертальне вікно FPP-V preSelect2, яке завдяки інноваційним завісам, можна відкрити на кут до 45° та може бути виготовлене великого розміру 134x160 см навіть з двокамерним склопакетом. Та стенді не обійшлося і без вікна для пласких дахів DEF DU6, яке отримало нагороду Red Dot Design Award - одна з найпрестижніших нагород за дизайн.

На виставці BAU на стенді FAKRO проводиться унікальний захід, який має показати міцність вікна для пласких дахів DXW. Це вікно, яке завдяки зміцненій конструкції та покриттю проти ковзання забезпечує вільне пересування по його поверхні. Щоб продемонструвати відвідувачам виставки особливості цього вікна, на стенді вело акробат демонструє трюки та стрибки на вікні DXW.

Виставка BAU 2017 для фірми FAKRO дуже важлива ще з однієї причини. Саме там відбулася прем'єра для німецького ринку фасадних вікон INNOVIEW. Ці вікна - це особливе поєднання деревини найвищої якості та алюмінієвих профілів, яке характеризується унікальними перевагами. "Великі розміри, безпека, естетика та легке обслуговування вікон INNOVIEW забезпечують неперевершений комфорт користувачам" – коментує Славомір Гавлік, директор з маркетингу Групи FAKRO.

Запрошуємо відвідати наш стенд в пав. A3 № 131.