Поділитись

ICONIC AWARDS 2018
2018-09-10

Престижна нагорода "ICONIC AWARDS 2018": Інноваційна архітектура - Кращі з Кращих" для компанії FAKRO

Компанія FAKRO отримала престижну нагороду "ICONIC AWARDS 2018": Інноваційна архітектура - Кращі з Кращих" за інноваційне вікно для пласких дахів DXW, по якому можна ходити, та за вертикальні вікна INNOVIEW.

Цього року подія відбувалась під гаслом: "Конкурс для цілого світу архітектури", що свідчить про її міжнародний характер. ICONIC AWARDS, організатором якого є German Design Council, є одним із перших незалежних, міжнародних, дизайнерських конкурсів, який бере до уваги різні сфери та галузі.

Конкурс фокусується на будівельних проектах, які носять міжнародний характер, інноваційному проектуванню інтер'єрів та продуктах в контексті архітектури.

German Design Council, як один із міжнародних центрів експертизи в галузі дизайну та архітектури, є своєрідною поєднуючою ланкою між дизайнерами та будівельною галуззю. Його нагороди трактуються як визнання міжнародної якості для розвитку та творчих досягнень. Журі, до складу якого входили представники архітектури, дизайну інтерєрів та бренд-менеджементу, обрало FAKRO з огляду на його інноваційний характер в аспекті архітектури.

"Інновації - це ДНК FAKRO, які є рушійною силою розвитку компанії.  Ми творимо наші продукти з думкою про кожного клієнта. Саме тому ця престижна нагорода є кульмінацією нашої діяльності. Вона додатково мотивує нас і наших ринкових партнерів до новаторських рішень" - коментує Славомір Гавлік, директор маркетингу групи FAKRO. 

Вікно DXW допомагає у творенні додаткового простору на пласкому даху, який можна використати як терасу, місце для відпочинку на свіжому повітрі чи навіть невеличкий сад. Все це завдяки сучасному дизайну вікна DXW, спеціальній конструкції з підвищеною стійкістю до навантаження та застосуванню покриття проти ковзання, яке дозволяє по вікну вільно ходити.

Нагороджені вертикальні вікна FAKRO INNOVIEW відкривають новий погляд на приміщення всередині будинку. Завдяки широкому діапазону форм вікон INNOVIEW можна по-іншому глянути на дизайн інтер'єру приміщення, використовуючи перспективу, зовнішній вигляд та характер навколишнього середовища як невід'ємний елемент концепції дизайну інтер'єру.  Інноваційне поєднання дерева та алюмінію в продуктах INNOVIEW - це інженерія майбутнього, якою можна насолоджуватись вже сьогодні.

"Отримана нагорода для нас є престижним визнанням на міжнародній арені та наслідком тісної, багаторічної співпраці з архітекторами. Кожного дня архітектори надихають нас до творення інноваційних рішень" - коментує Малгожата Респекта, спеціаліст відділу співпраці з архітекторами FAKRO.