Поділитись

FAKRO на виставці InterBuildEXPO 2017

29.03.2017 – 01.04.2017рр. відбулась головна будівельна подія року – виставка InterBuildExpo 2017, яка є  важливим професійним форумом в галузі будівництва та архітектури, облаштування житла, проектування та ремонту.

В 2017 році InterBuildExpo презентувала: матеріали та технології для будівництва та ремонту, фасади, покрівлю, кераміку та сантехніку, віконні системи, двері та фурнітуру, будівельну техніку, озеленення та ландшафтний дизайн, інтер’єр, декор, освітлення, інструменти та електрообладнання. Організатором виставки є Київський міжнародний контрактовий ярмарок при підтримці Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Будівельної палати України, Союзу архітекторів України.

Компанія FAKRO багато років поспіль бере участь у виставці InterBuildExpo, де презентує інноваційність, безпечність та енергоефективність своєї продукції. На виставці InterBuildExpo 2017 компанія презентувала:

  • систему дистанційного радіокерування Z-Wave, яка забезпечує радіокерування відчиненням та зачиненням дахових вікон, зовнішніми та внутрішніми аксесуарами;
  • вікно для пласких дахів DXW, по якому, завдяки тому,що поверхня склопакету та рами вікна знаходяться в одній площині з підлогою, та спеціальному покриттю проти ковзання, можна безпечно ходити.  Вікно має інноваційний енергозберігаючий плаский склопакет, має підвищену витривалість до навантаження, високу стійкість до вламування, тому є відмінним рішенням в забудові пласких дахів;
  • суперенергозберігаючі обертальні вікна FTT U6, FTT U8 Thermo  спеціальні дахові вікна, призначені для енергозберігаючого і пасивного будівництва. Вікно FTT U8 Thermo з коефіцієнтом Uw= 0,58 Вт/м2С є найбільш енергозберігаючим даховим вікном в світі з одинарним склопакетом.

Виставка InterBuildExpo 2017 об’єднує лідерів будівельного бізнесу та дає можливість  ділитись новинками в галузі будівництва.

Стенд FAKRO на InterBuildExpo 2017