Поділитись

ПРЕДСТАВНИКИ БУДІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ НА МОТОЦИКЛАХ У ГОСТЯХ FAKRO
2018-06-21

8 червня вулиця Венгерська у м. Новий Сонч заповнилась блискучими мотоциклами. Черговий раз до компанії FAKRO – провідного виробника дахових вікон, завітало в гості понад 150 мотоциклістів, представників будівельної галузі з усієї Польщі. Цьогорічна «Зустріч мотоциклістів – будівельників Польщі» відбувалась 7-10 червня.

MOTO FAKRO -  це поєднання пристрасті до мотоциклів та здобування знань. Ціллю зустрічі є поглиблення відносин з нашими партнерами та інтеграція будівельного середовища, орієнтованого на ФАКРО, - коментує Павел Колбон, керівник відділу навчань.

Офіційна частина MOTO FAKRO розпочалась від урочистого переїзду колони мотоциклістів від Мушини, де заночували гості,  до Нового Сончу. В рамках триденного візиту до FAKRO архітектори, продавці та покрівельники з цілої Польщі брали участь в професійних навчаннях та тренінгах, під час яких були представлені застосування нових продуктових чи інноваційних рішень в товарах FAKRO.  

Компанія FAKRO подбала не лише про офіційну частину зустрічі. Участники зустрічі мотоциклістів мали на вибір декілька пропозицій факультативних екскурсій – поїздку до Червоного монастиря, словацького раю, до термалів в Бялці Татжанській або ж екскурсію до Стружа.

Цього року в святкуванні взяли участь  працівники компанії, які є прихильниками мотоциклетних експедицій.

Своє враження описує Пьотр Жак, конструктор та представник бренду FAKRO: «Повсюди були прапори FAKRO, прикріплені до мотоциклів, які проїхали до цієї події немалі відстані.  Можна було бачити номерні знаки зі всіх куточків Польщі. Дуже приємно було взяти участь в такій події під брендом FAKRO, яка об’єднала людей пристрасних, доброзичливих, для яких мотоцикл – це не просто транспортний засіб, а щось значно більше, часом як справжній «член сім’ї».  

«Це вже 7-мий раз MOTO FAKRO. Подія пройшла чудово. Це можливість для інтеграції всієї галузі – приїхали архітектори, покрівельники, продавці, власники торгівельних компаній. Знайомства, які зав’язуються на MOTO FAKRO, часто переростають в дружбу, це відносини, які підтримуються протягом цілого року» - підсумовує автор та співорганізатор дійства, регіональний директор FАKRO, Павло Улак.