ДАХОВІ ВІКНА КЛАСУ LUX - ПРЕМІАЛЬНИЙ РІВЕНЬ У СВОЄМУ СЕГМЕНТІ
2018-11-12

Компанія FAKRO зарекомендувала себе на ринку як добросовісний виробник якісних дахових вікон. Протягом більш ніж 27 років компанія активно розвивається, розробляє все нові й нові технології з метою створення сучасного продукту, який є не тільки конкурентним, але й випереджає аналоги на ринку.

В асортименті виробника можна виділити три основні класи вікон: STANDART – якісні вікна за доступною ціною, PROFI – інноваційні вікна з великою кількістю переваг, LUX – вікна преміального класу, розроблені згідно найновіших технологій з вражаючими показниками термоізоляції, що відповідають високим стандартам сучасного будівництва.

Серед вікон класу LUX – відразу хочеться виділити модель FPP-V U3 preSelect. Це одна із найпопулярніших моделей завдяки своїм ергономічним властивостям. Ця модель «підлаштовується» під власника. Це унікальне вікно з двома способами відчинення. Відчиняйте його обертальним способом, або ж використовуйте спеціальний перемикач preSelect, щоб відчинити його відхильним способом. Це дозволяє отримати прекрасний панорамний вид назовні. Автоматична вентиляційна щілина V40P забезпечує доступ до свіжого повітря та, водночас, захищає від пилу та комах. Така щілина – це не наскрізний отвір, що, до речі, часто зустрічається в інших виробників, а спеціальна лабіринтоподібна конструкція, яка не утворює сильних потоків повітря чи протягів, а забезпечує рівномірний доступ свіжого повітря. Енергозберігаючий двокамерний склопакет наповнений інертним газом аргоном в умовах вакууму. Гартоване скло міцне й надійне та, до речі, з безтерміновою гарантією від розбиття градом.

ДАХОВІ ВІКНА КЛАСУ LUX - ПРЕМІАЛЬНИЙ РІВЕНЬ У СВОЄМУ СЕГМЕНТІ

Сьогодні питання енергозбереження і заощадження коштів на опаленні є надзвичайно актуальним. Українці готові інвестувати в енергоефективне проектування. Серія інноваційних суперенергозберігаючих вікон FTT створена саме для забезпечення такої потреби. На українському ринку є доступними дві моделі: FTT U6 – із суперенергозберігаючим двокамерним склопакетом, та модель FTT U8 Thermo із трикамерним пасивним склопакетом, який, як це виникає з назви, призначений для пасивного будівництва.

ДАХОВІ ВІКНА КЛАСУ LUX - ПРЕМІАЛЬНИЙ РІВЕНЬ У СВОЄМУ СЕГМЕНТІ 

Дахові вікна класу LUX - це дійсно виняткова пропозиція на українському ринку. До того ж Ви легко зможете підібрати як зовнішні, так і внутрішні аксесуари для вікон із широкого асортименту, що пропонує виробник. Кращі матеріали та дизайнерський підхід легко доповнять будь-який інтер’єр. 

ДАХОВІ ВІКНА КЛАСУ LUX - ПРЕМІАЛЬНИЙ РІВЕНЬ У СВОЄМУ СЕГМЕНТІ