Поділитись

ДАХОВІ ВІКНА FAKRO В ГОТЕЛЯХ СВІТУ

Позитивний вплив природного світла в приміщенні на його мешканців є очевидним фактом. Проте це має велике значення не лише в наших домівках, але й і в готелях. Відповідне розміщення вікон та велика кількість світла впливають на самопочуття гостей, які повертаються з відпустки задоволеними та відпочившими. Спеціальні рішення допомагають забезпечити достатню кількість денного світла в кожному приміщенні. Пропонуємо Вам переглянути готелі в різних країнах світу, в яких, завдяки застосуванню дахових вікон FAKRO, темні приміщення перетворюються на красиві апартаменти під небом.

 

ДАХОВІ ВІКНА FAKRO В ГОТЕЛЯХ СВІТУ

Комплекс апартаментів Vosseborg – Нідерланди

Конструкція проекту передбачає ряд унікальних рішень. Площина стін та даху покрита спеціальним покриттям. Стильний зовнішній вигляд доповнюється комбінацією дахових вікон FAKRO, які простягаються вздовж усієї стіни та забезпечують велику кількість природного світла у приміщенні.

 

Апартаменти in Het Groene Hart – Нідерланди

Архітектор добре розумів вплив природного світла на самопочуття гостей. Фасад будівлі графітового кольору оздоблений великими сполученнями дахових вікон FAKRO та вертикальних вікон. Симетричні вертикальні смуги шиб не лише забезпечують велику кількість природного світла, але також роблять дизайн будівлі унікальним, який змінює свій вигляд в залежності від пори дня чи року.

ДАХОВІ ВІКНА FAKRO В ГОТЕЛЯХ СВІТУ

 

ДАХОВІ ВІКНА FAKRO В ГОТЕЛЯХ СВІТУ

Пансіонат в місцевості Пшевлока – Польща

Невеликий пансіонат в місцевості Пшевлока – це будинок компактної форми схожий на сільську хатинку.  Ціллю проекту було поєднання традиційності та сучасності. Дахове покриття із стріхи та світлий фасад із дерев’яними вставками надає будівлі своєрідного стилю, в який завдяки даховим вікнам FAKRO вкрадається частинка сучасності. 

 

Готель Monticelli, термальні води – Італія

Об’єкт termy&spa знаходиться в провінції Парма в Італії при готелі Monticelli. Оснащений закритим басейном, в якому можна комфортно відпочити та відновити свої сили для подальшої праці. Зелений дах, який накриває закритий басейн, обладнаний вікнами FAKRO для пласких дахів типу С із міцним полікарбонатний куполом. Таке рішення не лише наповнює інтер’єр великою кількістю природного світла, але й гармонійно компонується із навколишнім пейзажем.

ДАХОВІ ВІКНА FAKRO В ГОТЕЛЯХ СВІТУ