Поділитись

Конференція "ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ - це ТАК!"

19 липня у Львові відбулась конференція з новітніх технологій у будівництві "ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ - це ТАК!"

Близько 300 професіоналів, які прагнуть будувати за найсучаснішими технологіями - архітектори, проектувальники, директори будівельних компаній, інженери та інші фахівці будівельної галузі, зібралися у готелі "Дністер", щоб обмінятися досвідом та ідеями.

Свої енергоефективні технології представила компанія FAKRO: розглянули чинники, від яких залежить показник енергозбереження дахового вікна. Були представлені новаторські рішення, які дозволяють суттєво економити теплоенергію, зокрема вікно FTT U8 Thermo, призначене для пасивного будівництва. Розповіли також про енергозберігаючі технології у вікнах для пласких дахів.

Модератором конференції був архітектор з Білорусі - Олександр Кучерявий, який ще зі студентських років працює в галузі енергоефективних проектів (і має диплом верифікатора активних будівель), тому його запитання та ремарки до представлених технологій створювали неповторну креативну атмосферу в залі.

Всі презентації викликали масу питань: слухачі цікавились конкретними технічними параметрами представлених технологій, рахували вартість вузлів та систем, обговорювали гарантії. Розходитись не хотілося.