Поділитись

FAKRO на BIMobject.com

FAKRO, світовий виробник дахових вікон, вже кілька років поспіль пропонує моделі своїх товарів в системі BIM (англ. Building Information Modeling), які архітектори можуть використовувати в проектах. Нещодавно компанія FAKRO розпочала співпрацю з міжнародним порталом www.bimobject.com.

На порталі розміщено бібліотеки товарів FAKRO для програми Revit чотирма мовами: англійській, німецькій, французькій та польській. FAKRO постійно розширює базу готових об'єктів в системі BIM для використання архітекторами в проектах. Вже скоро на порталі з'являться бібліотеки товарів FAKRO для програми Archicad.

"FAKRO цінує співпрацю з архітекторами. Тому постійно вдосконалює засоби для полегшення їхньої праці. На сайтах компанії є спеціальний розділ для архітекторів", – коментує Малгожата Респекта-Пашкевіч, старший спеціаліст відд. співпраці з архітекторами.

FAKRO не лише пропонує бібліотеки своїх товарів, але й також  бере участь у багатьох заходах для архітекторів. Дуже часто спонсорує конференції, події індустрії, працює з Асоціаціями Архітекторів і здійснює навчання як в головному офісі фірми, так і в закордонних представництвах. Окрім того FAKRO організовує міжнародний конкурс для архітекторів, черговий етап якого відбудеться восени цього року. До участі в конкурсі ласкаво просимо всіх архітекторів – запрошує Малгожата Респекта-Пашкевіч.