Поділитись

FAKRO серед кращих польських експортерів до Франції

26 вересня 2017 р. посольстві Республіки Польща у Парижі відбулася церемонія нагородження кращих польських експортерів у Франції. Компанія FAKRO, світовий виробник дахових вікон та сходів на горище увійшла до престижної четвірки лауреатів.

Товари компанії FAKRO можна знайти в більш ніж 50-ти країнах світу. Тобто всюди, де може бути потреба в товарах такого типу, продаж на експорт складає 70% від загального обсягу продажів – пояснює Павел Шевчик, керівник ринку Західної Європи в компанії FAKRO. У Франції знаходиться одна з 16 дистрибуційних фірм Групи FAKRO, яка з'явилася 2002 року – додає Павел Шевчик.

Метою конкурсу, організованого Відділом Сприяння Торгівлі та Інвестиціям Посольства Польщі в Парижі, є визнання лідерів польського експорту до Франції, а також привернення уваги французьких ділових кіл до високої якості та конкурентоспроможності польської пропозиції. Нагороди присвоюються з 2004 року. Переможців відбирають на основі аналізу розміру та динаміки експорту та залучення інвестицій у Францію.

Здобутий за багато років досвід сприяв тому, що на сьогоднішній день FAKRO втримує стабільну позицію на світовому ринку та гарантує своїм клієнтам відчуття безпеки та задоволення від здійсненої покупки. Ми дуже раді, що наша робота була оцінена – подякував, Ян Чроновські, директор FAKRO Франція.

Ян Чроновські, директор FAKRO Франція та Павел Шевчик, керівник ринку Західної Європи представили компанію FAKRO під час вручення нагород. Лауреатами конкурсу найкращих експортерів стали також: AMICA S.A. – виробник побутової техніки; CRIST S.A. – підприємство суднобудування та AGRAIMPEX sp. z o.o. – виробник сільсько-господарської продукції.

Лауреати конкурсу отримали статуетки з вигравіруваною відзнакою та дипломи підписані віце-прем'єром, міністром фінансів і розвитку, та міністром закордонних справ. Нагороди вручав посол Польщі в Парижі, Томаш Млинарскі, керівник напрямку сприяння торгівлі та інвестицій в Парижі.