Поділитись

Допомога для України від FAKRO та інших підприємців Нового Сончу

Сьогодні вся Польща думками з Україною. Як реакція на нинішню ситуацію в нашій країні, Fundacja Pomyśl o Przyszłości (Фонд «Подумай про майбутнє») у співпраці з місцевими підприємцями з регіону Сондеччини надають допомогу Україні надсилаючи гуманітарні вантажі з продуктами харчування довгострокового зберігання та засобами гігієни. Вантажівки з гуманітарною допомогою для України відправляються з Нового Сончу. Для ефективної організації перевезень компанія ФАКРО безкоштовно надає автомобілі зі свого автопарку. Окрім Fundacja Pomyśl o Przyszłość та FAKRO, до акції долучилися компанії Konspol, Gosdrob, Szubryt, Goldrop, Cechini, Grupa Maspex та Eurocash.

 FAKRO відкрила свої логістичні центри. Для потреб «Карітас» для перевантаження та перерозподілу допомоги в Україні було віддано у користування приміщення складів, а також задіяно для допомоги співробітників компанії.

Логістичний центр FAKRO також безкоштовно доступний й іншим благодійним організаціям, які надають допомогу Україні.

«Ми вражені мужністю українських воїнів та всього суспільства України. Ми всі відчуваємо себе єдиними з українським народом, який зараз переживає весь жах війни, і допомога їм є для нас природним рефлексом». – каже Божена Дамасевич, президент фонду «Подумай про майбутнє».

Допомога для України від FAKRO та інших підприємців Нового Сончу