Поділитись

Компанія FAKRO на Міжнародній будівельний виставці у Парижі BATIMAT 2019

У Парижі з 4 по 8 листопада 2019 проходила одна із найважливіших будівельних подій в Європі. Щоразу Міжнародна будівельна виставка приваблює понад чверть мільйона відвідувачів та понад 1700 учасників з усього світу. Компанія FAKRO не могла пропустити цю подію. 

На виставковому стенді площею понад 200 м2 було представлено першокласну продукцію. Більшіть відвідувачів виставки шукають саме новітні розробки та натхнення. Тому представлену продукцію FAKRO не побачиш щодня на французьких дахах. Вікно Galeria білого кольору розміром 114х255 см у поєднанні з вікном Duet proSky 94x255 дозволило уявити, скільки світла, повітря та комфорту ми можемо отримати на піддашші, застосувавши таке рішення. Схожі емоції викликало вікно FPP-V preSelect MAX максимального розміру (134х160см).

Натомість вікно FTP-V із рулонною шторою ARF Solar є підтвердженням інноваційного підходу фірми FAKRO до продуктів та простоти використання.

Уздовж стенду були розташовані вироби для пласких дахів. Серед них вікна DEF, DEG, DEZ-A з електричним управлінням із рулонною шторою AMZ / Z, а також сполучення вікон DXW з застосуванням ценральної ринви EX0.

Великою зацікавленістю користувалися товари з управлінням за допомогою WiFi. Функціональні можливості цих товарів показали за допомогою мобільного додатку, встановленому на смартфоні, а також за допомогою голосового повідомлення Google Home.  

Запустивши систему за допомогою команди «OK Google», ми можемо керувати продуктами у версії FAKRO WiFi. Зокрема такими продуктами: даховими вікнами, внутрішніми жалюзі або маркізами для вертикальних вікон. Варто зазначити, що управління можна здійснювати з будь-якої точки світу, де є доступ до Інтернету.

Компанія FAKRO на BATIMAT 2019