Поділитись

FAKRO на виставці Big 5 Global 2023 в Дубаї

FAKRO на виставці Big 5 Global 2023 в Дубаї

 

У Дубаї відбулася Big 5 Global 2023, одна з найбільших виставок будівельної галузі у світі. Звичайно ж, що для FAKRO відвідати таку важливу галузеву подію було обов’язковим. Стенд із флагманською продукцією FAKRO був встановлений у виставковій зоні і викликав інтерес представників понад 40 країн світу.

 

Дубай, світова столиця розкоші та сучасного дизайну. Його стратегічне розташування та динамічний економічний розвиток роблять його центром Близького Сходу. Саме сюди приїжджають експоненти з усього світу, щоб продемонструвати свої інноваційні рішення в галузі будівництва на виставці Big 5 Global Trade Fair. Компанія FAKRO представила свої новинки з нової лінійки вертикальних вікон і дверей INNOVIEW, революційні вікна для плоского даху та свій останній продукт – сходи на горище з електроприводом.

 

FAKRO представляли Павел Дзеконьскі, віце-президент FAKRO, Яцек Кульпа, директор з експорту, Славомір Ґавлік, директор з маркетингу, Сабіна Суєв, менеджер з експорту – BeNeLux, Богдан Малага, менеджер з експорту – Австрія, Швейцарія, Словенія та Томаш Янушевскі, менеджер з експорту – Угорщина, Словаччина, Греція, Туреччина, Близький Схід, Північна Африка. Стенд FAKRO викликав неабиякий інтерес у відвідувачів. Одним із них був Якуб Славек, Повноважний і Надзвичайний Посол Республіки Польща в Об’єднаних Арабських Еміратах.

 

На виставці також проводилися додаткові ініціативи, конференції, дебати та менші тематичні виставки. Big 5 Global 2023 — це унікальна можливість представити інноваційні продукти FAKRO в глобальному середовищі широкому колу потенційних клієнтів, партнерів та інвесторів. Це також нагода дізнатися про потреби та очікування людей з усього світу та їх сприйняття розроблених рішень.

 

Захід відбувся у Всесвітньому торговому центрі Big 5 Global Dubai 4-7 грудня.