Поділитись

FAKRO під час Rebuild Ukraine powered by Energy Congress

У Варшаві відбулася друга міжнародна виставка-конференція Rebuild Ukraine powered by Energy, на якій велися переговори про відновлення України після воєнних руйнувань. Фірма FAKRO була однією із експонентів на цьому заході, в якому взяли участь представники міжнародних урядових і фінансових установ, української влади та приватного сектору з Польщі та з-за кордону.

 

Конгрес Rebuild Ukraine powered by Energy надав можливість представити проекти реконструкції, пропозиції щодо матеріалів, технологій та обладнання, які покликані покращити економіку зруйнованої війною України. Особливо важливими питаннями є інфраструктура та промисловість. Захід також став нагодою для посилення міжнародної співпраці на шляху до відбудови України.

 

У Конгресі Rebuild Ukraine взяли участь близько 3000 учасників із 30 країн світу та 550 експонентів. На цій події FAKRO представляли: Наталія Кухарчишин, генеральний директор FAKRO Львів,  Ігор Михайлів, директор з продажу FAKRO Львів та Анджей Млодніцкі, спеціаліст з експорту у Східній Європі.

 

Подія відбулася 14-15 листопада 2023 року на EXPO XXI у Варшаві.