Поділитись

Новий директор міжнародної асоціації IFD відвідав головний офіс FAKRO

Компанія FAKRO першою у Польщі прийняла у своєму офісі нового директора Міжнародної асоціації покрівельників пана Паскаля Чиваті.

Заначимо, що компанія FAKRO вже 15 років є членом IFD (Міжнародної федерації покрівельної торгівлі). Метою асоціації є промування професії покрівельників на міжнародному ринку, підвищення та вдосконалення навичок покрівельників у всьому світі.

Під час робочої зустрічі поговорили про умови та деталі співпраці, що стосуються проведення тренінгів та отримання сертифікатів про проходження навчання IFD (паспорт покрівельника).Також поговорили і про майбутні події, що проводитимуться з метою популяризації покрівельної галузі. 

Зустріч очолювала пані Сабіна Суєв, яка виконує обов'язки голови IFD Chairwoman Marketing та є делегатом від FAKRO. Вона, зокрема, бере участь у проекті "Майбутній маркетинг для IFD".

«Новий директор - це нова точка зору та свіжий погляд на поточну діяльність Асоціації IFD. Ми мали можливість обговорити маркетингову діяльність, яка підтримує галузь та підвищує престиж покрівельної спільноти. Ми зосереджувались в основному на медіа-діяльності та просуванні розвитку галузі за допомогою інтернет-ресурсів та використання її як платформи для обміну знаннями », - прокоментувала Сабіна Суєв.

Фото з зустрічі