Поділитись

Візит представників IFD у головному офісі FAKRO у Новому Сончі

6-7 червня головний офіс FAKRO у Новому Сончі відвідали представники Міжнародної Федерації Покрівельної Промисловості IFD. Серед гостей були: Грейм Міллар, Президент IFD та представники Федерації з Німеччини, Нідерландів, Англії, Швейцарії, Латвії, Угорщини, Данії, Шотландії та Польщі.

 

Під час візиту гості обговорили світові тренди в будівництві, майбутнє організацій, директиви та структури, сталий розвиток галузі та багато інших тем. Окрім доповідей та панелей, гості мали змогу відвідати компанію FAKRO та ознайомитися з найновішими продуктами з лінії вікон Greenview та сходів Greenstep та побачити роботу найсучасніших виробничих ліній.

 

Співпраця між FAKRO та IFD триває вже 20 років, відкриваючи простір для спільної діяльності, зокрема: у сфері навчання покрівельників останнім тенденціям та рішенням. Візит представників IFD став для нас унікальною можливістю обмінятися досвідом та ідеями з експертами покрівельної галузі з усього світу. Ця зустріч дозволила нам представити наші інноваційні рішення та обговорити майбутнє екологічно зрівноваженого будівництва. Ми віримо, що така співпраця сприяє постійному вдосконаленню стандартів у галузі та підтримує розвиток сучасних технологій, - сказала Сабіна Суєв, менеджер ринку країн Бенілюксу та голова робочої групи IFD Маркетинг.