Поділитись

FAKRO в тренді 2017 року

Колір зелені (15-0343) – це соковите забарвлення листя та трав, яке додає оптимізму, життєрадісності та заспокоює. Колір асоціюється з гармонією та природою, новими починаннями та пристрастю. Колір свободи, надії та екології був визнаний Institute  Pantone Color кольором 2017 року. Символіка зелені найкраще відповідає природі FAKRO, оскільки зелень відображає філософію компанії від самого заснування. Цей підхід знаходить своє відображення в логотипі, який зображується в дещо іншому відтінку зелені, та ідеально презентує профіль діяльності FAKRO.

«Спалах тренду зелені у 2017 році дає нам можливість відсторонитись від бурхливого соціального та політичного середовища. Задовольняючи зростаючі прагнення до омолодження, зелень стає символом повернення до природи».

 Leatrice Eiseman, виконавчий директор Instytut Pantone Color (http://www.pantone.com/color-of-the-year-2017).

Зелений як колір інновацій

Зелений ототожнюється із екологією та природою. Але часто він також є символом інноваційних рішень, так як асоціюється з відвагою, силою і сучасністю, та використовується як основний колір, який символізує новаторство.   

Зелений як колір захоплення та екології

На сьогодні компанія FAKRO на українському ринку є лідером завдяки прихильності, свіжому новаторському погляду та нетиповим інноваційним рішенням. Компанія тісно пов’язана з тематикою охорони навколишнього середовища та екологією. Проводиться постійний аналіз впливу продукції компанії на природу. Таким чином FAKRO впливає на зрівноваження енергетичного балансу будівель, а, значить, і на охорону невідновлювальних природних ресурсів. Компанія використовує деревину лише з лісів із плановою вирубкою, або ж органічні  матеріали, які не містять шкідливих речовин.

Зелений як елемент декору.

Компанія рекомендує використовувати зелені акценти в інтер’єрі, оскільки вони заспокоюють, або ж мотивують. FAKRO володіє широким асортиментом внутрішніх аксесуарів, зелений колір яких доповнить будь-який інтер’єр. Хорошою ідеєю є також використання зеленого в офісних приміщеннях, адже він має позитивний вплив на концентрацію, сприяє креативності та рішучості.

Зелений як символ довговічності.

Зелений колір позитивно впливає на наше самопочуття. Його стійкий позитивний вплив є своєрідним символом, так само, як і довготривалість та якість продукції FAKRO. Технічні параметри дахових вікон є незмінними навіть після довготривалої експлуатації, завдяки чому в мансарді почуваємо себе затишно та комфортно, як і в оточенні зеленого.

Зелений колір стійко асоціюється із FAKRO, її продукцією, філософією та стратегією.