Поділитись
Насолоджуйся тишиною в дощовий день - FAKRO

Насолоджуйся тишиною в дощовий день... Вікно для пласких дахів типу F

FAKRO - світовий виробник дахових вікон при створенні нових товарів особливу увагу приділяє дрібним деталям, як з погляду дизайну, так і функціональності. Вікно для пласких дахів типу F, отримало престижну нагороду Red Dot Design Award 2016, але окрім сучасного дизайну вікно забезпечує відмінну звукоізоляцію під час дощу.

Виробник дахових вікон задовольняє очікування навіть найвибагливіших клієнтів, дбаючи про їхній комфорт навіть під час сильного дощу. Вікно для пласких дахів DEF з двокамерним склопакетом DU6 було перевірено з погляду звукоізоляційності під час сильоного дощу. Було отримано показник, LIA=36 [dB]*, який підтверджує високий рівень звукоізоляції під час дощу, тому вікно ідеально підходить для місць, де цінують спокій і тишу.

Вікно характеризується також великою функціональністю. Вікно чудово освітлює приміщення природнім світлом під пласким дахом та забезпечує його провітрювання. Завдяки спеціально розробленим формам профілів вікно має до 16% більшу площу засклення в порівнянні з рішеннями інших виробників і може виготовлятись в будь-якому розмірі (в діапазоні від 60x60 до 120x220 см).

Крім того вікно забезпечує дуже хороші показники термоізоляції. Вікно з енергозберігаючим трикамерним склопакетом DU6 з коефіцієнтом теплопровідності для цілого вікна UW=0,70 Вт/м2К, згідно норми EN 14351-1.

Висока функціональність та сучасний дизайн є безперечними перевагами вікон для пласких дахів типу F, що відзначають і самі користувачі.

Детальніша інформація про товар тут

згідно з нормами ISO 10140-1/A2:2014