Поділитись

Казкові внутрішні штори FAKRO

Наступила літня пора, яка завжди несе із собою тепло, радість та яскраві емоції…а FAKRO, як компанія, яка орієнтується на задоволення потреб найвибагливішого покупця, завжди намагається дивувати новими рішеннями та пропозиціями.

Завдячуючи співпраці FAKRO та студії DreamWorks, цього року в асортименті компанії з’явилась новинка – внутрішня штора ARF DreamWorks з мотивами популярних мультфільмів. Пріоритетом своєї діяльності компанія FAKRO вважає  комфорт своїх клієнтів, в тому числі і наймолодших господарів помешкань. Основним призначенням внутрішньої штори є регулювання кількості світла, яке потрапляє до приміщення, та декорування інтер’єру. Саме тому з метою розширення діапазону пропозицій стосовно декорування приміщення, в  тому числі і дитячої мансардної кімнати, FAKRO представило нову колекцію внутрішніх штор ARF з героями сучасних мультфільмів.

Дитяча мансардна кімната є особливим місцем в кожному домі, яке вимагає особливої уваги. Приміщення повинно бути функціональним та максимально прилаштованим до потреб дитини. Замонтування на дахових вікнах штор ARF DreamWorks з мотивами популярних мультфільмів є  ідеальним рішенням. Окрім основних переваг стандартних штор, таких як захист від надмірного нагрівання, інтенсивного світла та забезпечення приватності,  ARF DreamWorks є ще винятковим елементом декору дитячої мансардної кімнати. Штора творить особливу атмосферу, даруючи позитивний настрій її мешканцям.  Завдяки можливості зафіксувати штору в будь-якому положенні, можна забезпечити оптимальну кількість світла, відповідно до потреб дитини, обмежити проникнення ультрафіолетових променів, частково захистити від надмірного нагрівання, створюючи комфортні умови як для навчання, так і для гри.